Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч поділилася моторошними спогадами з поїздки до Донецької області, де проходив благодійний концерт для військових. Артистка зазначила, що місцеві жителі щодня відчувають страх через ракетні обстріли, живучи поруч із передовою лінією.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Їй також довелося пережити цей кошмар.

"Під час концерту в нашому периметрі впала касетна бомба (я чула вибух), світло відключилось. Але ми не розгубились і продовжили співати просто під гітару. Для військових- це норма, але для мене, людини з глибокого тилу- ні. Потім, вночі були "салюти" від працюючої арти на горизонті, я все бачила на власні очі, вибухи чулися цілу ніч", - повідомила Злата.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Зірка зазначила, що там навіть повітря інше і реальність інакше сприймається, проте такий досвід не змусить її відмовитися від наступної поїздки до подібних місць.

"Вірте в Україну, не здавайтесь! Ми вже стільки всього пройшли, ми впораємось, бо маємо СИЛИ", - підсумувала вона.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч нагадала, як багато сенсу у простому слові, яке кожен вимовляє на ніч: "Життя не вистачить"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч втекла з Німеччини не з порожніми руками: "Нам удалося..."

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч не засмутилася, що не потрапила до членів журі Нацвідбору: "Понад 30 000"