Дружина відомого гумориста, зірки "Квартал 95" Олександра Пікалова показала, що всі ракетні атаки окупантів не мають сенсу, адже українці навіть у повній темряві вміють знаходити радість у житті. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У зв'язку з новими масованими ракетними ударами в Україні погіршилася ситуація з енергосистемою, і в багатьох регіонах запровадили відключення світла. Виступати у темряві доводиться і артистам, зокрема зіркам "Квартал 95".

Олександр Пікалов. Фото: скрін youtube

Так, дружина Олександра Пікалова Ірина показала, як проходив концерт "Квартал 95" та Монатика в Одесі. Незважаючи на те, що в приміщенні не було світла артисти вийшли, на сцену подарували глядачам незабутні емоції. Виступ відбувався під світло ліхтариків на смартфонах, але це зробило його лише атмосфернішим.

Ірина Пікалова показала кадри та зазначила, що українців не зламати відсутністю світла.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

"Вони вирішили залякати нас відсутністю світла та тепла... Фіг вам! Нас гріють наші емоції", - написала дружина гумориста.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально" .

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."