Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто балує своїх шанувальників цікавими відео та фотографіями з особистого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, поділилася новою серією знімків.

Цього разу Лобода розповіла, де одягається разом із старшою дочкою.

"Ми з Євочкою обожнюємо одяг з daniel_boutique. Цей вибір ми зробили багато років тому, і сьогодні нічого не змінилося. Дякую, хлопці. Після кожного заходу у вашу неймовірний бутік моя дитина щаслива. І я теж" , - написала Лобода.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Шанувальники у захваті від матері та доньки, і поспішили закидати їх компліментами.

"На другому фото модель справжня", "Ну які ви красиві! Єва дуже схожа на вас. Приголомшливі дівчата", "Такі зворушливі", "Євочка – Красуня" , - захоплюються фанати співачки.

"Фіолетовий - мій улюблений колір", "Маленька лабодулька", "Бажаю і синочка", "Ви такі красуні, доця така мила, чиста. Люблю вашу родину та вашу творчість", - додають шанувальники Лободи.

Нагадаємо, що Світлана Лобода готова дати шанс охолодженим почуттям, щоб не довелося спалювати мости: "Протягнути руку".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода поскаржилася, що війна перетворила колись близьких людей на незнайомців: "Чула тендітну надію".

Також стало відомо, що Світлана Лобода нарешті зізналася в почуттях, його дружина оцінить: "Димочко, я люблю тебе"