Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар розповіла про страхи, які утримують у постійній напрузі. Цим вона поділилася в соцмережі instagram.

Катерина Кухар зазначила, що в умовах війни всіх українців, і її, в тому числі, мучать страхи, які не дають ні на мить видихнути та розслабитися. Вона зізналася, що лише в її друзів з'явилося багато страхів, про які ще рік тому ніхто й подумати не міг.

Катерина Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

"Панічні настрої в повітрі... Другий день все говоримо про "ймовірні масовані обстріли"... Це просто психологічний терор і суцільний жах. Говорячи з друзями по телефону, кожен має свої страхи: починаючи від прильотів до відсутності речей першої необхідності", - зазначила зірка. .

Катерина Кухар наголосила, що хоч шлях українців і вкрай складний, але його буде пройдено і в цей період потрібно триматися самому та підтримувати інших.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"Але наша нація незламна, ми міцні духом і дуже філософськи налаштовані: "сміх крізь сльози". Таке життя українців і свобода для кожного коштує надто дорого. І тут головне не знецінювати почуття ближнього, а підтримувати. Особливо, найближчим, не зриватися один. на друга", - додала зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" дещо змінила і попросила не втрачати її: розлучений Остапчук оцінив.

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відчула себе принцесою та відкрила в собі нові здібності: "Можу надихати".

Крім того, ми писали, Настя Каменських розповіла про головну мрію, не пов'язану з Потапом: "Балериною..."