Зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія знайшла собі "папіка" і показала, чим її забезпечують у цей непростий для всіх українців період. Забавним роликом актриса поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія активно веде сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Зірка ділиться як моментами особистого життя, і робочих буднів, моментами показуючи спільні кадри з подругами і колегами.

Віра Кекелія, фото з Instagram

Так, цього разу Віра Кекелія з'явилася в компанії колеги по "Жіночому кварталі" Марти Адамчук. Актриси за піднесеним настроєм зняли ролик, в якому Віра Кекелія заявила, що вважає колегу своєю "папіком", адже та забезпечила її зарядним пристроєм для телефону, і може навіть дорогоцінною електроенергією.

"Такі часи", - йдеться у підписі до ролика.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Українці посміялися щиро.

"Красуні", "Люблю вас", "Ого, це щось новеньке. Незрівнянні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Кошовий все так само без волосся, а Пікалов із шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" у юності.

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" знайшла корисне заняття для українців, які залишилися без світла: "Хто самотній, саме час..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".