Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей зараз поділився черговим пропагандистським роликом Росії, якими вони напихають своїх громадян, відправляючи їх на вірну смерть, воювати проти нашої країни.

У відео показаний якийсь "Саша"... має проблеми з грошима і він думає, як прогодувати сім'ю, оплатити борги і купити синові велосипед. Усі методи розбагатіти закадровий голос вважає "ненадійними", крім одного. Звичайно ж, стати добровольцем та вирушити гарматним м'ясом в Україну. Дурні люди бачать у цьому шанс, можливість заробити... але вони не зважають на той факт, що ЗСУ не дозволять їм повернутися додому.

"Новий вид шизофренії на розсії! Так виглядає "часткова" мобілізація! Додому повертаються "частинами". У пакетах! Ублюдки!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Юрий Горбунов, фото: Знай.ua

"Так, Юрію, це повний треш! Ось, що в решці називається "перспективна робота"! Нам, українцям, цього ніколи не зрозуміти!", "Коли думаєш, що це дно, але знизу ще постукають", "Будь як Саша, приїдь додому в пакеті", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов завалив компліментами героїню з "Азовсталі": до такої Осадчої "страшно" ревнуватиме

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча нагадала, яку важливу роль жінки грають у війні з росією: "У горі немає поділів на ґендер"

Знай.uа писав, Катя Осадча наїхала на українців у Європі в особливий день: "Маємо не дратувати"