Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, які так чи інакше пов'язані з повномасштабним вторгненням окупантів в Україну.

Кілька днів тому в інтернеті поширилося фейкове листування, нібито з менеджером виконавиці. А зараз Світлана випустила нову пісню, яка знову нагадує слухачам, що у нашій продовжується війна.

Світлана Лобода, фото: Instagram

"Я думаю всі ми сьогодні відчуваємо таку глибоку самотність і бажання заплющити очі, і прокинувшись, опинитися там, де немає болю, немає горя, немає ненависті, є тільки радість, сміх і любов. Нас розкидало по світу , нас несе дика хвиля непередбачуваності життя. Нам страшно", - пише Світлана Лобода.

Однак вона додає, що навіть у темному небі в один момент з'явиться сонце. Так і з самотніми серцями, в яких завжди є місце для кохання... і відстань це лише умовність.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Повні очі сліз... дуже сильна пісня", "Дуже сильна, зворушлива робота. Світлана, як завжди, прекрасна", "Ви – єдина співачка, у якої абсолютно всі пісні викликають залежність", "Навіщо ж так доводити не до сліз , а до істерики захлинаючись", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода на Кіпрі зворушила українців, зізнавшись у коханні: "Щастя знати..."

Як повідомляв "Знай.uа", заборона в'їзду до Литви Світлані Лободи: пояснення зірки

Знай.ua писав, Світлана Лобода згадала, як з сумом опинилася на "руїнах": "Дивимося разом"