Відомий український блогер Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах.

Цього разу Олег вирішив показати всім своїм фанатам новий образ, який він так любить робити перед великим дзеркалом та камерою.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олега Машуковського у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"Якби Венздей була б хлопчиком. Я приготував дещо цікаве", - коротко підписав нову історію Олег.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Образ дуже актуальний, який зараз активно обговорюють у соціальних мережах – образ дівчинки із надприродними здібностями Венздей.

У цьому відео можна побачити темний макіяж, сережки, чорну кофту, а також родзинку - обрізану темрявою людську руку, яку видно тільки по кисть. Цікаво, що Олег не публікував у Instagram танець дівчинки, який зараз просто розриває TikTok.

Олег Машуковський, фото: Instagram

Вже навіть захисники України публікують відео з танцем Венздей із гарячих точок, які так знімають напругу, почуваючи себе в потоці життя та навіть життя із соціальних мереж.

Нагадаємо, блогер Олег Машуковський показав, які м'язи ховалися під його "батутом", але українці відчули каверзу: "Видохни".

Раніше повідомлялося, що Олег Машуковський заради українок став кентавром з голим торсом і спалив москву грудьми Мили Кузнєцової: "Гріх не...".

Також, улюбленець Приходько Олег Машуковський засвітив великий горбик: "Побачив у дзеркалі...".