Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару показала свою світлу шевелюру за тиждень після фарбування і зізналася, що останнім часом їй хочеться максимально натурально виглядати.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Вона задається питанням, чи виникло в неї таке бажання через війну в країні, чи з природних причин. Більше того, через такі зміни вона перестала щось робити для себе, але волосся – це святе.

"В мене дуже складне волосся, і я намагаюсь лишній раз його не чіпати, майстри, які давно мене знають, кажуть, що я одна така в них 🙈 І зараз, через декілька тижнів, після фарбування, можу сказати, що політ нормальний, волося все ще на голові, і колір гарний🥰🥰" - поділилася радістю Сопонару.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Шанувальники були особливо щедрі на компліменти та розхвалили гумористку. Вони оцінили її зовнішній вигляд і акцентували увагу на волоссі.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя: "Не була готова народжувати"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" довела, наскільки її гострий язичок і відповіла хейтерам: "Кров з вух"