Юрій Ткач, зірка "Кварталу 95" показав свою нову роботу та підняв своїм шанувальникам настрій.

Комік "Кварталу 95" Юрій Ткач вміє розважити українців, та продовжує нести промінчики позитиву у наше непросте сьогодення. На своїй сторінці в Instagram Юрій Ткач розміщує невеликі відео під загальною назвою "Коротше кажучи". Таким чином, Юрій вже назнімав невеликих жартівливих історій на цілу підбірку.

Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram

Цього разу він показав, як пересічні українці шукають джерела електроенергії під час вимушених вимкнень світла, через які потерпають всі українці.

На початку Юрій хотів "підживитися" за допомогою авто, але згадав, що віддав його на потреби ЗСУ. Потім довго експериментував, крутив педалі, робив вітряки, але так і не зміг вигадати прийнятний метод видобувати електроенергію. Врешті решт, світло дали, і як виявилось не просто з мрежі, а ЗСУ віддали зайвий генератор для будинку, за те, що їм подарували автівку.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram

Коротше кажучи, добро повертається! - підсумував комік.

У коментарях пораділи новому епізоду та подякували за настрій.

"Ооооо, нарешті! Я вже дуже чекала новий епізод! Цей серіал завжди покращує мій день!", "Потрібен терміново велотренажер з генератором) Ткач схудне та електрикою забезпечить", "Молодець!! Без гумору зараз нікуди", - написали у коментарях.

Скриншот комментарів

Нагадаємо, ми писали, що Кошовий так само без волосся, а Пікалов із шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" у юності.

Як повідомляв "Знай.ua" дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" зарядила українців позитивом пісенькою про ЗСУ: "Навіть діти знають..."

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".