Ксенія Кошова, дружина зірки "Кварта95" Євгена Кошового, потішила своїх шанувальників новою витівкою. Вона розмістила в сторіс відфотошопленого путіна.

Ксенія Кошова, дружина коміка з "Кварталу", дизайнерка, яка раніше була зіркою балету "Freedom" обожнює спілкуватися з шанувальниками та розміщує в сторіс багато цікавинок.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Ксенія розмістила фото путіна з фіолетовим довгим волоссям, яке стирчить дибки та у жовтому костюмчику, з великою телефонною трубкою в руках. Надпис на картинці звучить так:

"Алло. Я Х@йло!"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Від веселого мему українці покотилися від сміху. Щоправда, багато хто хотів побачити зовсім іншу картинку з путіна, але наразі й така дає можливість виходу емоцій.

Скриншот сторіс Ксенія Кошова. Фото: Instagram

Ксенія раніше розповідала, що була змушена через війну перестати спілкуватися з родичами.

Вона часто висміює пропагандистів та інших політичних діячів країни-терориста, та не соромиться висловлювати свої думки на сторінці в Instagram, де за нею спостерігають майже 50 тисяч шанувальників.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, ми писали, що кварталівці "написали нового листа" від гетьмана, зарядивши українців позитивом: "Затанцюю з кулеметом".

Як повідомляв "Знай.ua" дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження — в українському Криму.

Також "Знай.ua" інформував, Євген Кошовий з "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".