Відома українська співачка, блогерка, волонтер та успішний продюсер Наталія Могилевська, яка нещодавно навчила українців робити "домашній водопровід", продовжує дивувати мережу дуже сильними кадрами. Наталія Могилевська поділилася дуже емоційними кадрами, що їх присвятила захисникам нашої країни.

Цього разу Наталія Могилевська привітала українських захисників та захисниць із професійним святом – Днем Збройних сил України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевської у мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Слава ЗСУ! Слава Героям! Слава Україні!", - підписала своє звернення Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також співачка у кадрі заявила: "Дорогі наші, ЗСУ!!! Хлопчики та дівчатка, ми хочемо привітати вас зі святом. Ви сьогодні найперші - головні зірки нашої країни. Вся країна дорівнює на вас. Хочу побажати вам щастя, сили, натхнення. Усім нам – перемоги. Повертайтеся додому живими, а тих, хто не повернувся, ми згадаємо хвилиною мовчання, яка буде вічно жити у нашому серці”.

Віддані шанувальники, а також друзі Наталії Могилевської залишили багато коментарів і подякували артистці за сильні слова. Ось, що пишуть люди: "Нехай Бог допомагає нашим захисникам", "Дякую, Наталю, за добрі та правильні слова! Зі святом наші дорогі захисники! Ангели захищають їх рідненьких", "Вітаємо вас наші герої, хлопці, які захищають нашу землю! Нехай вас Бог оберігає і допомагає! Низький вам уклін! Ми віримо у вас! Ви наша надія та гордість".

Нагадаємо, Наталія Могилевська навчила українців мити руки, коли із крана не тече: "Беремо звичайну пляшку".

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська зарядила українців новорічним настроєм "привітом" із минулого: "Пам'ятайте...".

Також, Наталія Могилевська дозволила собі помріяти і злегка оголитися, коли над головою не чується свист ракет: "Хочеться...".