Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Нещодавно Надя Дорофєєва випустила пісню "Щоб не було" у дуеті зі своїм коханим Михайлом Кацуріним. Текст написав він, а його змістом пара намагалася донести фанатам, що ні про що не шкодує після історії з "обміном партнерами", і вони дуже кохають одне одного.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

На прем'єру відреагували десятки тисяч фанів. І вже за традицією, вони поділили на два табори - одні не оцінили її творчість, особливо після розлучення з Дантесом, інші були в захваті. Дорофєєва зібрала найяскравіші коментарі.

Дехто назвав пісню та її виконавицю нудною, а також здивувався, чому в кліпі Кацурін у шапці. З припущень - у студії було холодно або він соромиться своєї лисини. Проте, були й позитивні реакції.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Думала, що совісті взагалі немає. Дякую, тепер зрозуміло, що трохи є, за вашими словами", "Сподобався тільки свистун", "Кохання дивна штука", "Це ж пісня про українців у 2022! Вижили", - написали фанати.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва зробила з Кацуріним те, на що не наважилася весь час шлюбу з Дантесом: "Який кайф"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва перетворила своє обличчя на м'яку подушечку, макіяж від Бога: "Відчувається, як..."

Також портал Знай.ua писав, що напівголовий Володимир Дантес сховав "гідність" під рушником і вибіг на вулицю