Популярна співачка, яка родом з України, Віра Брежнєва якось (до повномасштабного військового вторгнення Росії) побувала в гостях у відомого шоумена Івана Урганта на його вечірньому шоу.

Тут зірка зізналася, як проходила кастинг до групи "Віа Гра" у 2002 році. Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Вечірній Ургант" у мережі YouTube.

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

За словами виконавиці, запрошення на кастинг вона отримала від адміністратора гурту, який помітив її на концерті "Віа Гри". У програмі "Вечірній Ургант" Віра згадала, що приїхала до Києва напередодні кастингу та намагалася знайти салон краси, щоб зробити укладання та виглядати, як солістка "Віа Гри".

"Я йду і не бачу салонів краси. Я знайшла перукарню на Хрещатику. Це був 2002 рік, але перукарня була як 62-го року. Ось ці всі крісла, жінки прекрасні, фени", - поділилася співачка .

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Віра Брежнєва з дочкою, фото: Instagram

За словами Брежнєвої, їй хотілося, щоб на кастингу на неї у будь-якому разі звернули увагу.

"Я їхала туди і точно знала, що я та сама людина, була впевнена в собі. Я співала, потім ще раз співала, потім ще раз. Відповідала на питання продюсерів ... підступні. Ну, по-перше Чи заміжня я, скільки дітей, з якої сім'ї, де навчалася багато-багато…, чи знімалася в порнофільмах? Це було каверзне питання (сміється). .

Після того як кастинг закінчився співачка та інші дівчата чекали у коридорі, поки продюсери радиться. За словами співачки, Костянтин Меладзе вже тоді був за неї.

Брежнєва і Ургант, скріншот: YouTube

"Після наради вони вийшли і сказали, що ми тобі даємо місяць: даємо хореографа, викладача з вокалу та місяць для того, щоб ти схудла на три кілограми і займалася. Дивимося через місяць. Якщо є прогрес і ми бачимо в тобі потенціал, ми тебе візьмемо. Я руки в ноги та пішла займатися", - розповіла Брежнєва.

Проте виконавиця зазначила, що вже за два тижні продюсери колективу зрозуміли, що вона підходить для групи.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва вперше за час війни показала 13-річну дочку, але шанувальники побачили у ній дорослу дівчину.

Раніше ми повідомляли, що екссолістка "ВІА Гра" Віра Брежнєва та Tayanna заспівали у дуеті "Вишиванку".