Новорічні свята вже настав, хоч цього року в Україні зовсім не та атмосфера. Війна продовжується, снігу немає, а температура аномально висока. Однак завжди можна зробити свято самому.

Свята створені для того, щоб провести спочатку час із рідними, а потім із тазиком салату під теплим пледом дивитися різдвяні фільми та серіали.

Якщо вам теж набрид "Один вдома" і "Гаррі Поттер", тоді ця добірка безперечно для вас.

Серіал "Додому на Різдво". Норвезька комедійна драма на 2 сезони, яку можна переглянути за один вечір. Сюжет розповість вам про життя самотньої 30-річної дівчини на ім'я Йоганна. Суспільство постійно від неї чогось вимагає, і вона пообіцяла рідним привести коханого до Різдва за сімейний стіл. Однак спочатку його потрібно знайти. Йоханна кидає все і починає 24-денне полювання за своїм хлопцем, щоб привести його до родини напередодні Різдва.

"Деш і Лілі". Ще один легкий американський серіал, перегляд якого займає менше ніж 4 години. Це екранізація книги Девіда Левітана та Рейчел Кон. У свято протилежності починають притягуватись. Цинник Деш та оптимістка Лілі починають обмінюватися посланнями у червоному блокноті, який залишають по всьому місту. Вони не знайомі, але постійно перетиналися, навіть не підозрюючи про це. На Різдво сталося диво, але доля їм приготувала багато труднощів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Ненавиджу Різдво". Це італійський ремейк серіалу "Додому на Різдво", і сюжет практично ідентичний, але зі своїми нюансами. Тому якщо вам сподобається перший варіант, тоді сміливо можете починати ще й це.

Фільм "Жорстока ніч". Напередодні Різдва банда грабіжників вирішили взяти в заручники всю заможну сім'ю, щоб отримати їх гроші. Однак їм на допомогу приходить Санта, в якого до цього зовсім ніхто не вірив. Маленька дівчинка та Санта провчили загарбників, після чого всі повірили у диво.

Варто одразу зазначити, що у картині присутні сцени насильства, тому слабонервним краще вибрати щось ніжніше.

"Незабутнє Різдво". Мила романтична комедія, яка порадує глядачів кастом. Чого варта лише легендарна Ліндсі Лохан, яка тут у головній ролі.

Сюжет наступний: втративши пам'ять внаслідок нещасного випадку на гірськолижному курорті, розпещена спадкоємиця на Різдво опиняється в затишному будинку невдахи вдівця та його дочки.

Нагадаємо, що в Україні практично вдвічі подорожчало олів'є напередодні Нового року: як змінився індекс святкового салату

Раніше повідомлялося, хто знайде свою долю новорічної ночі: пощастить лише трьом знакам Зодіаку

Також, киян починають штрафувати за купівлю новорічних ялинок: як не потрапити на дерево "поза законом" чи смердючу сосну