Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде розповіла, як її загартував і змінив майже рік війни. Цим вона поділилася на сторінці в instagram.

Мішель Андраде зізналася, що 2022 став для неї по-своєму цінним і вона не хотіла б стерти його зі своєї пам'яті. За цей час багато що змінилося, зокрема в ній самій.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

[quote author="Мішель Андраде"]Якби мене запитали, хотіла б я видалити цей рік зі свого життя, то я сказала б "Ніколи". Бо цей рік зробив дуже багато змін у життя кожного з нас. Іноді для того, щоб стати сильнішими, потрібно пройти дуже тяжкі випробування. У момент, коли розумієш, що це робить тебе сильнішим, починаєш реагувати на ці події без страху, а зустрічаєш їх із силою!/quote]

Співачка зазначила, що рік приніс багато болю, але й на багато розплющив очі і зробив кожного українця сильнішим.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

Цього року ми показали, що Україна – одна єдина і незламна країна! Пам'ятайте, що ви і є та сама незламна людина " Мішель Андраде

Раніше портал Знай повідомляв, дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".

Також наш портал інформував, Мішель Андраде з "Орла і Решки" показала, як спокусливо звивається на сцені: "Пробачити і дихати".

Крім того, ми писали, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася уїк-ендом у горах, але українці повернули на землю: "Хтось під обстрілами".