Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж таки балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян продовжує дивувати українців своєю допомогою рідній країні під час війни. Він відіграв безліч концертів для бійців та пригнав десятки машин на фронт, а зараз вирішив усіх нагодувати новорічним салатом "Олів'є".

Скріншот із Instagram, Арсен Мірзоян

Він зробив це із великою командою охочих, серед яких була його кохана дружина Антоніна Матвієнко, теща, артистка із "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна та спортсмен Василь Вірастюк.

Співак нашаткував інгредієнти для святкового смаколика, а також поділився фотографіями із заходу. Команда встигла приготувати багато порцій салату. Мірзояну навіть вручили подяку за його внесок та благодійну місію, а підписав його голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"10 тонн Олів'є! P.S. але 500 кг цибулі порізати і привезти - випробування ще те :)" - написав Арсен Мірзоян.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян налякав заявою, українці сподіваються, що не про Матвієнко: "Пробач, я більше не ревную"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян став кажаном без Тоні Матвієнко, навколо Геракли: "Було, а тут ще ні"

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян мало не розплакався через красуню з каре, Тоня Матвієнко тільки спостерігала: "Смілива та дзвінка"