Відома українська виконавиця Аліна Гросу прокоментувала свої стосунки із російським актором Романом Полянським. У сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram зірка відповіла на запитання одного з шанувальників.

Аліна Гросу на якийсь час виїхала до США, але стала ще активніше спілкуватися з шанувальниками за допомогою соцмереж. Вона регулярно ділиться яскравими фото та відео, запитує поради та ділиться особистим. Цього разу артистка дозволила фанатам поставити запитання, що їх цікавлять, і пообіцяла чесно відповісти.

Аліна Гросу. Фото: Instagram

Так хтось із шанувальників поцікавився, що сталося з Романом Полянським. Аліна Гросу поспішила відповісти і заявила, що не розкриватиме подробиці цього розділу свого життя, принаймні поки що. Вона зізналася, що розкривати особисте життя було її помилкою.

Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Так, все це пропустили. Не хочу нічого зараз коментувати. Думаю, що це було моєю помилкою - показувати своє особисте життя. Можливо, пізніше все розповім", - відповіла виконавиця.

Сторіс Аліни Гросу. Фото: скрін instagram

До речі, нещодавно Аліна Гросу випустила сумну пісню та публікувала депресивні пости, тому фанати сприйняли це як результат розриву її стосунків із Романом Полянським.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу покрасувалася формами в сукні, щоб Полянський зрозумів, що втратив: "На висоті".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу побачила таємничі пророцтва у своїх піснях: "Дивно і страшно".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу розповіла, яка її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом".