Зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк дав українцям надію та заінтригував словами про продовження серіалу, в якому зіграв головну роль. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк зізнався, що його щиро дивує неймовірна популярність серіалу "Спіймати Кайдаша" та шанувальники, які готові переглядати його кілька разів. Він додав, що часто у нього хочуть дізнатися, чи чекати на продовження і ось він вирішив "розкрити карти".

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Мене дивують фанати нашого серіалу кількістю переглядів... З 2020 року, коли вийшов серіал, мені траплялися люди, які його подивилися відразу двічі... Визнаю, мене це тоді вражало! Минав час… чув, що дехто подивився "Кайдашів" вже вп'яте, і це не тільки моя Мама) Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Тарас Цимбалюк заявив, що якщо раніше питання про продовження серіалу не стояло, але зараз така ймовірність не виключається. Тому, ймовірно, українці колись побачать продовження "пригод" улюблених героїв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк відверто розповів про тяжку долю акторів: "Вимушені таксувати".

Також наш портал інформував, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" розповів про популярність серед росіян, але відхрестився від такої слави: "Примітивні".

Крім того, ми писали, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав нову кохану: "Тітка на ботоксі".