27 вересня в іракській провінції Ніневія сталася велика трагедія. Світле свято, яке мало принести тільки радість, натомість принесло смуток та біль.

Гучне весілля з сотнями гостей обернулося смертельною пожежею. В мережі вже шириться багато відео з початку весілля та пожежі, де видно, що через феєрверки запалюється стеля святкового залу. Про наслідки весілля розповіли в Sky News.

Пожежа на весіллі. Фото: скрін відео

Під час танцю нареченого та нареченої, запустили феєрверк. Вогонь перейшов на стелю та охопив все приміщення. Стеля була зроблена із легкозаймистих матеріалів, що спричинило швидке загоряння. Саме через це пожежа так швидко розповсюдилася та не дала шансу гостям покинути будівлю. В час займання усередині перебувало сотні людей.

Відомо, що в результаті займання загинуло 113 людей, а 200 отримали опіки різного ступеню. Вийти з приміщення виявилось не так просто – їдкий дим не давав людям покинути залу. Молодята вижили, але перебувають у шоці, адже втратили назавжди багато рідних. Наречений через трагедію втратив 15 членів сім’ї, а наречена – 10. Багато родичів та знайомих отримали опіки та перебувають у лікарні під наглядом спеціалістів.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Молодята. Фото: скрін відео

Після повідомлення про пожежу туди відразу відправились рятувальники та швидка допомога. Пожежникам довелося шукати тіла людей на згарищі аж до ранку. Саме рятувальники озвучили версію події – пожежа відбулася через неправильну експлуатацію феєрверків. Вже почате розслідування цієї справи.

Нагадаємо, портал Знай інформував, сюжет, как фильмах: мужчина купил дом со свежим ремонтом, а в стене пряталась жуткая кукла с письмом - "Надеюсь, хорошо спишь"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, у Польщі священики влаштували оргію з пігулками та чоловіком-повією: до храму довелося викликати медиків та поліцію

Також, наш портал інформував, відсвяткував так, що опинився в іншій країні: чоловіка після весілля затримали прикордонники