Жінка в Австралії була інфікована небезпечним видом бактерій, які зазвичай викликають смертельну хворобу у великої рогатої худоби та овець.

"Чорною ногою" до неї були заражені лише двоє людей. Вона є єдиною серед них, що вижила. Все почалося після роботи на городі, коли вона не використовувала для цього рукавички. Про це повідомляє Yahoo.

Город, скріншот: Youtube

48-річна жінка протягом наступних трьох днів страждала через блювоту, нудоту та сильний біль у нижній правій частині живота. У результаті вона потрапила до лікарні. Аналізи крові показали, що її нирки та печінку відмовляють, а в кровоносному руслі накопичилася молочна кислота – речовина, що виробляється м'язами під час високоінтенсивних вправ. Це показник септичного шоку.

Хоча під час проведення комп'ютерної томографії (КТ) живота ознак запалення чи інфекції виявлено був, лікарі таки призначили їй антибіотики. За кілька годин їй довелося зробити повторну КТ, оскільки біль катастрофічно посилився. За результатами дослідження було виявлено запалення товстої та сліпої кишки. Вона була госпіталізована до відділення інтенсивної терапії.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

Робота на городі, кадр з відео

Через два дні аналіз крові виявив смертельний вигляд Clostridium chauvoei бактерій. Ці бактерії зазвичай живуть у ґрунті у формі спор, які, потрапляючи в кровотік після проковтування або вдихання. Під час фізичних навантажень суперечки проростають, виробляються токсини і вони катастрофічно діють організм.

Як виявилось, на руках у жінки були рани після гри з котом. Саме так вона й підхопила бактерію, працюючи без рукавичок.

Нагадаємо, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік вибив око 25-річній красуні за те, що вона не відповіла на його приставання

Знай.uа писав, дівчина насолоджувалася бургером, поки не помітила в ньому таблетку: довелося викликати копів