Роман Сасанчин переміг у Голосі країни два рази: в "Голосі Діти-2", а через п’ять років у "Голосі країни 10".

У інтерв’ю "Сніданок 1+1" він розповів, чи отримував повістки та чому не йде на фронт добровольцем.

Чоловіка на офіційному рівні у військкомат ще не кликали і повістки він не отримував. А добровольцем йти на фронт не бажає, оскільки думає що на культурному фронті він буде набагато кориснішим. Він говорить, що його допомога якісніша в тилу.

Роман Сасанчин. Фото: скрін youtube

Артист пояснив, що ніде не ховається від повісток, а спокійно їздить на авто, ходить в магазин та просто гуляє по вулиці. Він не боїться повістки, а якщо вона і прийде до "з гордістю піде на фронт".

Популярні новини зараз

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Він виступає на благодійних концертах і бере участь у зборах коштів для українських військових. Тому, артист вважає що від нього більше користі на культурному фронті.

Роман Сасанчин, фото з Instagram

На початку повномасштабного вторгнення багато артистів взяли зброю до рук та відправились захищати Батьківщину. Деякі зірки добровільно поповнили лави ЗСУ та служать. Серед них Андрій Фединчик, Андрій Хливнюк, відомий репер Ярмак та інші. Інші зірки також отримували повістки та чекають своєї черги. Наприклад про це говорив виконавець Позитив. За його словами він отримував повістку, ходив до військкомату та чекає своєї черги.

Нагадаємо, портал Знай, інформував Вікторія Булітко з "Дизель шоу" побачила російського окупанта і вийшла курка: "Вірю до ЗСУ"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Віра Брежнєва зізналася у жалобі - Меладзе поряд немає, надія на українців: "Усередині тьма"

Також, наш портал інформував, 29-річний онук Софії Ротару зізнався, навіщо втік з України та поспівчував постраждалим: "Новий погляд на життя"