У той час, коли мільйони українців бувають, що навіть відмовляють собі у новому одязі та їжі, щоб зібрати гроші на авто для ЗСУ, деякі "мисливці за хайпом" продовжують робити практично марний контент. На цей раз у поле зору уважних користувачів соціальних мереж потрапив ролик київського блогера Дениса Повєткіна, якого ще називають "Лисий".

Справа в тому, що хлопець заради кількості переглядів розчавив бетонною плитою своє дороге авто фірми Porshe. Коли українці подивилися на це видовище, то багато хто зрозумів, що фраза "краще б віддав на ЗСУ" заграла новими фарбами, і буде дуже доречною у цьому випадку.

Про це стало відомо новому відео, яке блогер опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

Наприклад, в одному з найбільших інформаційних Telegram-каналів України "Київський рух" відреагували на відео так: "Знову хайп, знову блогери... Сьогодні в Києві недоблогер Денис Повєткін, або як його називають у соцмережах Денчик Лисий кинув на свою машину Porsche бетонну плиту. Коли комент "Краще б віддав на ЗСУ" справді в тему".

Кадр з відео Денчика "Лисого", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Кадр з відео Денчика "Лисого", скріншот: YouTube

Також у короткому відео можна помітити, що саме мотузку із кріпленням відрубала людина у формі, яка дуже схожа на військову.

Кадр з відео Денчика "Лисого", скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Український Соломон чи прорахований щур?" - хто має на меті приховати ганебну втечу на іспанську віллу, а потім "повернутися" до схематозів.

Раніше повідомлялося, Кличко готується до блекаутів: столична влада ремонтує доріжки для прогулянок у Гідропарку.

Також, шанувальниця дорогого відпочинку та люксових брендів: що відомо про відповідальну за закупівлю в укриття барабанів, конструкторів та овочерізок.