Астрологи вже встигли попередити, що останні місяці 2023 року одним знакам Зодіаку подарують гроші та кохання, а іншим – гірке розставання. Однак зірки також можуть багато розповісти про риси характеру людини.

За словами астрологічних експертів, знак Зодіаку може виявити в людині нарцисизм. Є чотири найзакоханіших у себе знаки Зодіаку.

Про це розповів один із українських астрологів, який часто ділиться свіжими гороскопами у мережі YouTube.

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сузір'я Стрільця

Стрільцю необхідно почуватися вільним і не пов'язаним будь-якими зобов'язаннями. Цей знак часто може приймати необдумані рішення або такими вони можуть здатися.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Оскільки їх рішення приймаються тільки на основі власних інтересів та потреб, це часто набуває нарцисичних рис. Стрілець також завжди шукатиме спосіб залишатися в центрі уваги.

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сузір'я Козерога

Козероги зроблять все можливе, щоб бути на висоті і досягти успіху, навіть якщо для цього доведеться "кидати інших під автобус". Вони часто можуть бути зарозумілими і відчувати своє повне право на зодягнені владою посади, навіть їх не займаючи.

Козероги також часто очікують, що їхні члени сім'ї, підлеглі співробітники та просто колеги про них піклуватимуться та їх обслуговуватимуть.

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Леви часто фігурують у рейтингах найбільш егоїстичних знаків, і це не є винятком. Леви люблять драму та інтенсивність. Якщо Лев почувається не у своїй тарілці, він потребує уваги та розвиває підвищену бурхливу діяльність.

Вони часто використовують свою чарівність, щоб залучити людей до своєї нарцисичної динаміки. Їм завжди потрібно приділяти час - вони люблять отримувати увагу і відчувати драйв.

Сузір'я Овна - арт, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Останній знак у цьому списку – Овен. Вони зосереджені виключно на своєму виживанні і зроблять усе, щоб досягти успіху. Овен використовуватиме нарцисизм як механізм подолання труднощів на шляху, і без нього він не почував би себе здоровим.

Цей знак має еволюційну потребу бути незалежним, і якщо вони покладаються на когось, то людина певним чином стримує їх.

Нагадаємо, зателефонуйте друзями, лікуйте коліна та купіть квиток на автобус: знаки Зодіаку, яких у жовтні "наздожене" минуле.

Раніше повідомлялося, "Гостра стадія...": відомий таролог визначив дату, коли Україна більше не страждатиме від ракетних обстрілів.

Також, запам'ятаєш ці дні до старості: астрологи назвали знаки Зодіаку, яких осінь "накриє" любов'ю.