Адміністратор стоматологічної клініки на ім’я Джейд Беррі звинувачується у намаганні зґвалтувати підлітка.

27-річна дівчина ходила по парку після того, як добряче випила білого вина, а коли на її шляху трапилися два підлітки, вона вирішила приєднатися до їх розмови. Ця подія відбулася в Англії, коли хлопчикам було по 13 та 14 років. Про цю ситуацію пише "Mail.Online".

Джейд Бері. Фото: скрін

Бері тоді сіла між двома хлопчиками та почала мацати 13-річного підлітка. Спочатку вона погладила його поверх одягу, а потім просто запропонувала йому зайнятися сексом та заявила, що готова "кататися на ньому до ранку".

Хлопець зі своїм другом схопилися і хотіли піти, але дівчина зняла штани перед ними та втратила свідомість від випивки. Перш ніж піти, хлопці зняли її на відео. Прокинувшись адміністраторка втекла з місця події, але залишила банківську картку та телефон, за якими її потім і впізнали.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Під час допиту дівчина говорила, щоб абсолютно нічого не згадує тієї ночі, проте постраждалий хлопець її впізнав. Для підлітка, якого домагалась дівчина, цей випадок став справжнім потрясінням і він навіть намагався покінчити життя самогубством.

Суд, скріншот: Youtube

Дівчина в ході суду визнала себе винною у сексуальному насильстві. У результаті цього вона отримала покарання у вигляді ув’язнення на 1 рік з відстрочкою на 18 місяців. Її також зобов’язали носити електронний браслет "тверезість", щоб контролювати утримання від алкоголю. Окрім цього дівчині доведеться пройти 35 днів лікування у реабілітаційному центрі.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря

Раніше на порталі Знай повідомлялося, 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок

Також, наш портал інформував, відсвяткував так, що опинився в іншій країні: чоловіка після весілля затримали прикордонники