З північної Німеччини прийшли новини, які не варто читати людям із слабкими нервами. Дуже моторошна історія сталася в містечку Куксхафен, яке омиває Північне море. Місцева поліція виявила самотнього чоловіка, який помер у своїй квартирі, але разом з ним був ще й домашній улюбленець.

Виявилося, що кіт провів близько двох місяців у квартирі зі своїм господарем. Найстрашніше в цій історії те, що корму в квартирі не було, і вусатому довелося харчуватися тим, що залишилося від чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню німецького таблоїду Bild.

Місцеве відділення поліції, фото: Facebook

Історія звучить так, ніби уривок із фільмів жахів, ця подія стала відомо завдяки сусідам, які забили на сполох, коли помітили відсутність чоловіка.

Популярні новини зараз

Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Правоохоронцям, які приїхали на один із викликів сусідів, довелося ламати двері – у квартирі вони знайшли обгризені останки загиблого та наляканого кошеня.

"Що відбувається, коли вмирає господар? У перші кілька днів тварини блукають навколо нього. Але в якийсь момент вони починають бачити в ньому тільки їжу. Інакше кіт просто помер би з голоду", - висловилася журналістам видання зоозахисниця Біргіт Блок.

Куксхафен, фото: Facebook

Нічого незвичайного у разі жінка не бачить. У пухнастого просто не було вибору – корм закінчився, з голодом не посперечаєшся. Наразі кошеня у притулку, воно проходить реабілітацію.

Нагадаємо, українка відсудила чималу суму грошей за загризеного собаку, хоча винуватець проти: він був "дуже зайнятий".

Раніше повідомлялося, "Що с*чка, втекла?": Оля Цибульська натрапила на колишнього, такий і покусати може.

Також, на 13-річну дівчинку напала зграя собак, справою зацікавилася прокуратура: "Покусали руки, ноги, постраждала спина".