Багато років на телеекранах крутився відомий мексиканський серіал "Багаті теж плачуть" про долю Маріани - молоду жінку з бідної родини та її стосунки з Луїсом.

Пара проходить через безліч досліджень. Фільм настільки сподобався телеглядачам. що у 2022 році вийшов ремейк, проте він зайшов уже не так добре.

Рохеліо Герра та Вероніка Кастро, "Багаті теж плачуть", фото з вільних джерел

В оригінальному серіалі роль Маріанни грала геніальна Вероніка Кастро, доля якої теж схожа на сюжет з мильних опер. Зараз актрисі 70 років і ми пропонуємо дізнатися, як вона виглядає та як протікає її життя.

Останніми роками зовнішність Кастро дуже змінилася. Подейкують, що зірка не хотіла змиритися зі старінням, тому вдавалася до послуг пластичних хірургів. Ймовірно, їй попався не дуже кваліфікований фахівець, оскільки її зовнішність неабияк понівечена.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

Вероніка Кастро, кадр з інтерв'ю

Помітно, як з роками змінилася форма губ, ніс став уже, підборіддя гостріше, губи повніші. При найближчому розгляді обличчя артистки є трохи страшним видовищем — наче це навіть не жива людина, а лялька чи манекен. 2019 року Кастро оголосила про завершення кінокар'єри. На пенсії вона все більше присвячує себе сім'ї та соцмережам. У соцмережах, до речі, максиканка себе сильно фотошопить, щоб згладити наслідки операцій.

Нагадаємо, що від пекучого красеня не залишилося зі сліду: як через 18 років виглядає циган Міро із серіалу "Кармеліта".

Раніше ми повідомляли про Брі без волосся, Сьюзан зґвалтована, Лінетт у в'язниці, а Габі щаслива: що сталося з актрисами з "Відчайдушних домогосподарок".

Також стало відомо, що за 29 років: як виглядають зараз актори серіалу "Друзі".