Відомий український музикант та фронтмен гурту "O.Torvald" Женя Галич розповів, як на початку повномасштабного вторгнення став офіцером ЗСУ.

Про це він поділився в інтерв'ю журналістці та блогерці Раміні Есхакзай.

Женя Галич. Фото скріншот: Instagram

Артист розповів, що на початку повномасштабного вторгнення шукав собі підрозділ для служби, так як закінчив військову кафедру та був офіцером запасу.

Женя розповідає, що у перші місяці війни не було вільних місць у війську.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Женя Галич. Фото скріншот: Instagram

Трохи згодом співак таки приїхав на "співбесіду" до 135 окремого батальйону 114 бригади ТРО ЗСУ та запропонував свою допомогу як волонтер.

Спочатку він дійсно допомагав військовим як волонтер, а пізніше домовився із підполковником батальйону, що в наступну хвилю мобілізації приєднається до них як офіцер. Через короткий проміжок часу так і сталося.

Женя Галич, фото: Instagram

Женя Галич не приховує, що добровільно прийняв рішення захишати свою країну та зараз незважаючи на усі труднощі, гордо виконує бойові завдання.

"Я з гордістю вступив до лав тероборони. Я сам прийшов, мене не мобілізували, мене не змусили йти до Збройних Сил. Я прийшов сам, і тут таких як я багато. У нашого комбата троє дітей, у начальника штабу - троє, у замкомбата з навчальної роботи – теж троє дітей... Вони могли б сидіти вдома чи десь там. Багато успішних бізнесменів, люди, у яких були гроші, вони могли не йти нікуди, а прийшли. Свідомо прийшли для того, щоб захищати свої території, свою Батьківщину" , – розповідає музикант.

Нагадаємо, соліст O'Torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і Тополею: "Оркам дорога в пекло"

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Галич з "O.Torvald" розповів про жахіття війни, побачені на службі у ЗСУ: "Досі не прийшов до тями".
Також, "На**ра в армії невмотивовані люди?": Лідер гурту O.Torvald Женя Галич засудив покарання повістками