Алекс Топольський — головний герой романтичного шоу "Холостяк", який у 12 сезоні намагався знайти кохання всього свого життя.

Йому не вдалося цього зробити, з переможницею Катериною Лозовицькою він прожив лише кілька місяців і потім вони розлучилися. З того моменту він не мешкає в Україні, він не повертався від початку повномасштабної війни. Хлопець знаходиться на Балі весь цей час.

Алекс Топольський, фото: Instagram

Раніше він намагався створити образ успішного бізнесмена, який підняв майно на нерухомості в США. Але насправді виявилося, що ситуація зовсім не така. Бо йому не потрібно було продавати курси із заробітку в соціальних мережах.

Про повномасштабну війну Топольський замовчує, але пише необхідність набуття "внутрішньої свободи". Остання публікація саме про це.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

"Це не просто стан душі, це здатність відчувати гармонію з навколишнім світом і бути вільним у висловленні своїх думок та почуттів", - заявляє Алекс Топольський.

Хлопець спочатку вів соціальні мережі українською мовою, потім чомусь захотів використати російську мову (мабуть, щоб збільшити аудиторію за рахунок окупантів), коли ця ідея нікому не сподобалася — вона перейшла англійською, іноді використовуючи "солов'їну".

Якось Алекс Топольський у Stories розповідав, що на Балі стався землетрус, через що з його басейну вилилася вода. Українці могли лише поспівчувати йому у зв'язку з трагедією, що склалася. У соціальній мережі X (Twitter) його вже встигли висміяти. Точніше, всім дуже (іронічно) хотілося зібрати Алексу гуманітарну допомогу, бо те, з чим він зіткнувся, дуже важко пережити.

"Я не публікую всього цього з однієї причини: намагаюся акцентувати увагу на тому, що я можу зробити прямо тут і зараз, як можу допомогти своїй сім'ї та країні", - зазначає Топольський.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" роздяглася до білизни, показавши свою попу і як вона вміє: "Навіщо ця жахлива..."

Як повідомляв "Знай.ua", це все обман? "Холостяк" Алекс Топольський може виявитися шарлатаном, як бізнес-тренери у Instagram

Знай.ua писав, Михайло Заливако з "Холостяка" вирішив викликати гнів Лукашенка: "Картоплі захотілося смаженою"