Кирило Сафонов розповів про день, у якому народилася його дитина. Відповідна посада з'явилася на його офіційній інстаграм-сторінці.

Російський та ізраїльський актор театру та кіно регулярно знімається у найцікавіших проектах. Проте в очах шанувальників він досі залишається Сергієм Никифором із легендарного серіалу 2007 року "Тетянин день", який досі залишається однією з найвдаліших презентацій латиноамериканського серіалу.

Кирило Сафонов, Youtube

Сафонов має досить широку фан-базу, зокрема на офіційній сторінці актора близько 270 тисяч фоловерів. З ними він ділиться подробицями свого особистого життя та професійної діяльності.

Якось Сафонов розповів про досвід народження свого сина Леона. Виявляється, вірний батько поїхав на пологи, незважаючи на те, що ввечері він мав концерт і йому хотілося відіспатися. Однак йому зателефонував лікар і розповів про те, що саме цього дня народжується дитина.

Популярні новини зараз

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Показати ще

Кирило Сафонов, Youtube

- Привіт. - Добрий ранок. Сьогодні народжуватимемо! - А що, то можна? - Так потрібно! - А може, не сьогодні? У мене спектакль увечері... - Що?... - Зрозумів, виїжджаю. Так 2,5 роки тому розпочався один із найнапруженіших, але й один із найщасливіших днів у моєму житті.
, - зазначає він.

Нагадаємо, що в цій ляльці не впізнати задерикувату брюнетку: як себе понівечила Вероніка Кастро з "Багаті теж плачуть".

Раніше ми повідомляли, що від пекучого красеня не залишилося зі сліду: як через 18 років виглядає циган Міро із серіалу "Кармеліта".