Напад терористів ХАМАС на Ізраїль 8 жовтня став ключовою темою цих вихідних.

Методи ідентичні з російськими та заяви такі, адже ХАМАС заявили, що не чіпали громадянське населення. Але всі вже бачили кадри з музичного фестивалю, де були навіть іноземці. Лише там терористи вбили 200 людей.

ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот

8 жовтня стало відомо, що в Ізраїлі після бойових дій загинуло двоє українців. Перевезенням їхніх тіл на Батьківщину зараз займаються у МЗС. Також в Ізраїлі опинилася й українська співачка Kola. Вона не постраждала, але лише через добу вийшла на зв'язок у соцмережі, розповіла про те, що відбувається.

"З однієї війни приїхала до іншої" , - ділиться українська співачка KOLA, яка опинилася в Ізраїлі на початку бойових дій у країні.

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

Сториз співачки KOLA

"Вони як скажені, вони як збожеволіли. Вони по 100, по 200, 500 ракет за раз херячать просто. Ці звуки ... Це треш", - розповіла артистка.

KOLA каже, що її рейс скасували і вона не знає, що їй робити у чужій країні під час жаху, що відбувається. За словами співачки, в Ізраїлі їй страшніше, ніж в Україні, адже там, зокрема, зараз набагато сильніші обстріли.

Сториз співачки KOLA

Нагадаємо, що зірка "Голос країни" Kola зняла штанці, щоб попотіти з користю: ​​"Щоб потім ще раз".

Раніше ми повідомляли, що росія навчила ХАМАС знищувати танки Ізраїлю: більше нема кому. Політолог зазначив, що лише росія з усіх союзників ХАМАС вміє застосовувати дрони таким чином.

Також стало відомо, що росіяни зраділи загибелі дітей в Ізраїлі: знайшли для себе користь.