Ролики розповідають про паніку в Парижі, яка сталася після того, як столицю Франції заполонили клопи.

Великий сплеск кількості випадків появи комах у Парижі за останні кілька тижнів викликав національну паніку та побоювання, що вони можуть перебратися до Великобританії.

Клопи, скріншот: X (Twitter)

Тепер схоже, що побоювання, що моторошні повзуни можуть перестрибнути через канал, цілком виправдані. Восьмисекундний кліп TikTok показує одного такого жука, що дереться по нозі пасажира, з підписом: "Це правда, вони процвітають на лінії Вікі".

У кліпі, який зібрав майже мільйон переглядів, пасажир також написав: "Займаюся своїми справами на лінії Вікторія, і в мене на нозі сидить чортів постільний клоп. Сказав, що отримав чудову знижку на Eurostar, і запитав. Якби я міг відвезти його додому. Ні!! Розберіться з цим @Transport for London".

Популярні новини зараз

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

Клоп в метро Лондона, кадр з відео

У звіті про загрозу клопів у лондонському метрополітені МійЛондон, до того, як відео стало вірусним, повідомлялося, що національна служба, що управляє лондонським метрополітеном, заявила, що вони постійно стежать за ситуацією, але не знають про які-небудь спалахи в Лондоні. в теперішню мить. Вони також наголосили на необхідності прибирання на всіх лініях лондонського метро.

Нагадаємо про масову навалу клопів у столиці - комахи скрізь у метро, ​​автобусах та навіть кінотеатрах.

Раніше ми повідомляли, що жахливий сморід і 112 км углиб: вчені знайшли "криницю Ада", яку бояться всі місцеві жителі - " Не бачили фільм "Спуск"".