"Перші дні" - український серіал, який відображає перший час повномасштабного вторгнення очима киян.

Вже з 1 листопада 2023 року серіал на платформі "Netflix" зможуть переглянути мільйони глядачів. Його можна буде побачити й закордоном в наступних країнах: Чехія, Словаччина, Польща, Молдова, Румунія та інші.

Серіал складається з шести історій від різних українських режисерів, але кожен епізод відображає справжні події та емоції. Автори надихнулися історіями звичайних мешканців столиці, які залишилися у місті на початку повномасштабного вторгнення.

"Перші дні". Фото: скрін відео
Перші дні. Фото: скрін відео

Незважаючи на складні та страшні обставини, людям вдалося зберегти віру та людяність. Всього в основі сюжету буде шість історій, які відбувалися з мешканцями столиці у лютому-березні 2022 року. Це виробництво наймасштабніше співробітництво з такими країнами: Швеція, Німеччина, та інші країни. Фактично, серіал знімався на замовлення інших країн, але українською мовою.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Перші дні". Фото: скрін відео
Перші дні. Фото: скрін відео

На відомій платформі зараз знаходиться близько 50 фільмів та серіалів українського виробництва. Темпи збільшилися з осені минулого року, коли на місяць там почали з’являтися відразу по три українські фільми. До цього часу, там публікувалося 1-2 фільми на рік. Це може свідчити про те, що динаміка розвитку кіно позитивна, а також комерційно приваблива для інших країн.

Нагадаємо, Знай інформував, поки шанувальники чекають на 2 сезон "Гри в кальмара" режисер розкрив секрети дорами: "Дуже шкода, що ми не перевірили"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Netflix продовжив "Алісу в Пограниччі" - серіал б'є всі рекорди, "Гра в Кальмара" курить осторонь

Також, наш портал інформував, росіяни вкрали серіал "Спіймати Кайдаша" та не придумали нічого краще як скористатися невмілим фотошопом