В Україні починає активно холодати, а до старту опалювального сезону залишилося від сили декілька днів. Втім, як повідомляють синоптики, це ще не "пік" осіннього морозу, адже 15 та 16 жовтня у деяких регіонах навіть може випасти сніг.

Про те, якою буде погода найближчими днями, розповіли на сторінці "Закарпаттяобленерго" у соцмережі Facebook. За прогнозом синоптиків, на територію Закарпатської області зайдуть холодні повітряні маси, через що погода відчутно зіпсується.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube

"Вранці та вдень 15 жовтня в горах переважно значні дощі, вночі 16 жовтня в горах подекуди з переходом у мокрий сніг та сніг. Вранці та вдень 15 жовтня подекуди пориви північного вітру 15-20 м/с. Температура 15 жовтня – 11-16 градусів тепла; вночі 15 жовтня – 8-13 градусів, а вночі 16 жовтня – 1-6 градусів тепла", - йдеться у публікації.

У зазначені дні погодні умови відповідатимуть І рівню небезпеки (жовтий).

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

Крім того, українців попередили, що погіршення погоди в результаті може призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, руху автотранспорту на окремих ділянках доріг та вулиць та будівельної та туристично-рекреаційної галузі.

Українці без світла, фото: Unian

Раніше ми писали про те, що нос, пальці та ніжки будуть у теплі: як зробити суху грілку з домашніх матеріалів

Як повідомляв Знай.ua, опалювальний сезон може початися із запізненням: експерт поділився з українцями прогнозом

Також портал Знай.ua писав, що догляд за ділянкою в жовтні: основні роботи, які обов'язково слід виконати протягом місяця