Відома українська актриса Дар'я Рибак вирішила відповісти на запитання своїх шанувальників. Про роботу, кохання, а також цінності на сьогоднішній день.

Нові stories з'явилися на сторінці одного з українських телеканалів, куди приходили спеціальні питання для дівчини. Вони регулярно влаштовують таку рубрику із зірками шоу-бізнесу.

Даша Рибак, скриншот: Instagram

Спочатку дівчина запитала, яку роль вона завжди мріяла зіграти, але, на жаль, вона завжди заганяє в глухий кут актрису.

Я не знаю як на нього відповісти. Я просто для себе зрозуміла одну просту річ, що я не хочу себе як творчу особистість, як актрису обмежувати якимись ролями мрії. В університеті у мене звичайно були персонажі з улюблених творів, і я їх називала ролями мрії. Зараз я розумію, чим різноманітніша буде моя рольова палітра, тим я буду багатограннішою, як актриса" , - каже дівчина.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Дарiя Рибак, фото: Instagram

Далі їй поставили ще одне, не найпростіше питання - що її тішить. Відповісти у сьогоднішніх реаліях це непросто. Із радощів поки що перемоги нашої армії на фронті, спілкування з друзями, з якими давно не бачились. Тішить, що вся родина Дар'ї Рибак у безпеці, і їм нічого не загрожує. Цього вже має бути більш ніж достатньо.

Дарiя Рибак, фото: Instagram

У питанні кохання чи кар'єри актриса обрала кохання, і на відміну від попередніх питань, вона відразу відповіла, тут і сумнівів не було.

Дарiя Рибак, фото: Instagram

"Кохання завжди перемагає все" - йдеться у заяві. Кар'єри може бути сьогодні, а завтра зійти все нанівець, а от кохання на все життя знайти складно. Тим більше, що в сьогоднішніх реаліях дуже просто збудувати кар'єру з чистого листа.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Рибак показала свого чоловіка та пообіцяла познайомити його з Україною: "Це у нього в ДНК".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Папіка" Дар'я Рибак розповіла про пісню, від якої на очі накочуються "медузки".