Творець серіалу "Детективна агенція "Місячне світло" Гленн Гордон Карон досі дружить із зіркою цього шоу Брюсом Віллісом.

68-річний актор зараз зазнає найгірших часів, бо в нього дуже швидко розвивається деменція — нейродегенеративний розлад. Про це повідомляє New York Post.

Брюс Вілліс. Фото: скрін youtube

"Я знаю, що він дійсно радий, що шоу стане доступним для глядачів, хоча він і не може сказати мені про це. Коли я проводив з ним час, ми говорили про це, і я знаю, що він задоволений. Хвороба Брюса - прогресуюча, тому я міг спілкуватися з ним, перш ніж хвороба позбавила його здатності спілкуватися, як зараз, про надію знову показати шоу глядачам", - заявляє Гордон Карон.

Він намагається хоч раз на місяць зустрічатися з Брюсом Віллісом. Режисер додав, що актор любив життя і любив прокидатися щоранку, насолоджуючись моментами на повну.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Брюс Вілліс, фото: brucewillisbw, Instagram

Гленн Карон вважає, що Брюс завжди впізнає його, коли той приходить у гості. Хоча б перші 1-3 хвилини.

"Раніше він був жадібним читачем - він не хотів, щоб хтось про це знав, - а зараз він не читає. Всі ці мовні навички більше недоступні йому", - додав друг сім'ї.

Нагадаємо, відома на весь світ красуня де Армас трагічно померла, брат побажав гарної подорожі: "Занадто гарна для світу"

Як повідомляв "Знай.uа", гравець №212 з "Гра в кальмара" Кім Джу Рен розридалася і розповіла про чоловіка: "Вибір"

Знай.ua писав, колишня Керема Бюрсіна Ханде Ерчел з "ПВМД" знайшла сміливих чоловіків: "Я теж люблю"