Багато хто пам'ятає шоу "Каламбур", яке набуло неймовірної популярності від початку його виходу на телеекранах.

Ми спостерігали ці забавні історії протягом цілого десятиліття, іноді хочеться переглянути короткі комічні сценки і зараз. Однак зараз стало відомо про смерть актора Сергія Гладкова, який, якраз, відомий ролями в "Каламбурі". Про подробиці його смерті не повідомляється, але йому було лише 60 років.

Сергій Гладков, фото: Facebook

Він знімався в "Каламбурі" з чотирма іншими акторами після злиття тріо "Магазин Фу", до якого входив сам, окрім Тетяни Іванової та Вадима Набокова, та дуету "Солодке життя" (Юрій Стицківський та Олексій Агоп'ян). Він грав ролі невдахи в "Барі Каламбур", мужика з "Села дурнів" та Дранкеля в "Залізному капуті".

Сергій Гладков, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше

Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати

Показати ще

Після закінчення зйомок чоловік займався звукорежисурою та дизайном звукових ефектів. Початок повномасштабної війни він зустрів, як і частину інших гумористів, в Одесі. Він одразу ж додав державний прапор на аватарку у соціальній мережі Facebook, проте був не надто активним.

Якось він ділився, що його друга, колегу з "Каламбуру", оштрафували та затримали в РФ за підтримку України.

Сергій Гладков, фото: Facebook

Нагадаємо, зірка "Маски-шоу" Борис Барський зізнався, чи зміг пережити смерть молодого сина через 13 років.

Як повідомляв "Знай.ua", легенда Голлівуду, 90-річний Майкл Кейн завершує кар'єру після смерті колеги по фільму: "Я граю головну роль"

Знай.uа писав, відома на весь світ красуня де Армас трагічно померла, брат побажав гарної подорожі: "Занадто хороша для світу"