Максим Михайлюк - головний герой одного із сезонів романтичного шоу "Холостяк", у якому перемогла Даша Ульянова.

Із дівчиною йому не вдалося побудувати серйозних стосунків. Однак згодом, згодом, він здається знайшов "те, що йому потрібно". Саме тому зараз Макс зі своєю коханою Дашею Хлистун, у соціальній мережі Instagram, повідомили про другу вагітність моделі.

"Чудеса вимагають трохи часу. +1 в сім'ю Михайлюк", - пишуть вони.

Макс Михайлюк і Даша Хлистун, фото: Instagram

На кадрах вони з'явилися, тримаючи перед собою два тести на вагітність, з усмішками на обличчях. Хтось із шанувальників не очікував такого, але ті, хто знайомий із парою особисто, привітав їх із справді щасливою подією.

Популярні новини зараз

ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Показати ще

До привітань приєдналися Григорій та Христина Решетник, Даша Квіткова, Михайло Заливако та багато інших.

"Шо знову?", "Найщиріші привітання – молодці, це щастя", "Міцно обіймаю", "Давайте цього разу за сином", "Я не знаю, кого ви там не планували, але ці очі та посмішки", "Нехай усе буде прекрасне та мирне небо над головою та благополуччям", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Як повідомляв "Знай.uа", українці готові відправити "Холостяку" Топольському гуманітарну допомогу на Балі: хлопець "постраждав" через землетрус

Знай.ua писав, Микита Добринін розповів, що стало причиною їхнього розлучення з Дашею Квітковою: "Пари по-різному проходять..."