Нещодавно у соціальних мережах з'явились кадри з весіллля одного із фігурантів справи про "п'яні вечірки" у Києві. Ведучим свята став відомий актор та комік Юрій Ткач.

Мажор-ґвалтівник Олег Захаров один із фігурантів "п'яних вечірок", якого разом із другом випустили під заставу на час розслідування відгуляв шикарне весілля у 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова.

Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: скрін facebook.com/andrii.lokhmatov

Молодята та гості розважалися під російський реп, кидали стодоларові купюри на сцені. В той час як гинуть наші захисники на фронті, мажори дозволили собі похизуватися весіллям у соціальних мережах.

Розважав усіх присутніх знаменитий актор та гуморист Юрій Ткач, який був ведучим весілля.

Популярні новини зараз

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

На наступний день після того, як прогримів скандал, Юрій публічно звернувся до своєї аудторії із вибаченнями. Він повідомив про те, що йому не завжди доступна інформація про своїх замовників. Гуморист визнав свою вину та обіцяв увесь гонорар за весілля відправити на добрі справи та потреби ЗСУ.

"Визнаю цю ситуацію ганебною!! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!!! Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите"- вибачився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Москва гуляла на весь Львів": шикарне весілля прокурора Ільницького викликало хвилю обурення в Україні.

Також наш портал інформував, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Крім того, ми писали весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльністю ДБР, що закликає боротися з корупцією.