Скандальна співачка Таїсія Повалій, яка на День Незалежності України отримала громадянство рф і зрадила Батьківщину, поскаржилася на свою "переколоту" зовнішність.

Достатньо лише поглянути на обличчя Повалій, щоб зробити висновок, що вона частий гість у кабінеті у хірурга, проте вона поскаржилася саме на біополімерний гель, про наслідки введення якого вона не знала. Про це написали низка росЗМІ.

Таїсія Повалій, Скрін, Instagram

Виявилося, що співачка однією з перших наважилася ввести собі в обличчя цей препарат, через що її зовнішність змінилася назавжди - одна щока стала більшою за іншу.

"Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - поскаржилася вона.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Повалій звинувачує у всьому горе-лікаря, який неправильно провів процедуру. Асиметрія на обличчі з'явилася через різні дози гелю. При цьому навіть хірург не може виправити помилки, за словами Повалій.

"Він у мене з часом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Отак і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", - додала зрадниця.

Таїсія Повалій на роств

Нагадаємо, зрадниця Повалій остаточно зреклася України: отримала громадянство у сакральний день

Раніше ми писали про те, що шоу на кістках: Шепелєв приїхав до Маріуполя для зйомки свого проекту з тваринами

Як повідомляв Знай.ua, шанувальник росії, який виріс в Україні: Гоша Куценко приїхав до "ДНР" розважати окупантів