Андрій Джеджула є одним з популярних українських акторів та телеведучих, який часто викладає будь-які публікації або у соціальній мережі Instagram, або у Facebook.

Якось ми розповідали про розбіжності між чоловіком і його колишньою дружиною Сантою Дімопулос. А точніше з 14-річним сином, який перебуває за кордоном і не має змоги знати, що діється в країні. Зокрема, під час повномасштабної війни. Протягом останніх днів відбувалося те, що аж ніяк не назвеш гарною подією.

Андрій Джеджула, фото: Instagram

У неділю, 22 жовтня, у Рівному він збив собаку, який вискочив під колеса авто на вулиці Київській. Чоловік не втік з місця події, залишившись на місці та викликавши одразу ж поліцію.

Собаку доставили до ветклініки, незабаром знайшлися і її господарі. Обстеження показало, що жодна з кісток не постраждала. Чого не скажеш про суглоб та легені. Власниця Ганна заявила, що Рік з дуже гарними очима жив у сім'ї три роки, періодично йому вдавалося втекти.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Собаку відпустили додому після візиту до лікарні. Їй призначили лікування, все мало бути добре. Але наступного дня її серце зупинилося. У легенях спостерігалося скупчення рідини, яку вдруге відкачати не вдалося.

Нагадаємо, Андрій Джеджула перестав спілкуватися з 14-річним сином через політику і одразу виправився: "Нагадую йому про війну"

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула розважився з Адель: "Вперше чую наживо"

Знай.ua писав, Андрій Джеджула затремтів перед величчю зірки "Кварталу 95" Юрія Ткача: "Змінив гримасу і все"