Відомий український дизайнер та модельєр Андре Тан ділиться із своєю аудиторією не тільки стильними порадами, він також радить цікаві фільми та літературу і розповідає про свої будні.

Цього разу Андре розповів на своїй сторінці Instagram історію про дружбу, яка дала йому життєвий урок.

Андре Тан. Фото Instagram

Дизайнер розповідає, що його друг дитинства, з яким вони "пройшли разом - від гуртків з плавання до гастролювання із народним оркестром по всьому СНД", після його переїзду до Києва та попросив у нього кругленьку суму грошей.

"Коли я вступив до текстильного технікуму, ми вже мало спілкувалися, а потім і зовсім втратили контакт. Але через п'ять років, коли я вже переїхав до Києва, мій "друг" раптового приїздить до мене нібито у гості і просить мене позичити немаленьку таку суму на новий бізнес", - розповідає модельєр.

Андре Тан, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Як зазначає дизайнер, він навіть не задумався про те, чи потрібно давати гроші людині із якою довгий час не спілкувався, адже дружба у його житті грає важливу роль.

Втім після того, як "друг дитинства" отримав потрібну суму, він зник із життя Анде Тана та заблокува його у соціальних мережах.

Дизайнер розповів, що через деякий час він намагався відновити стосунки, однак при цьому забув про борг. Звичайно Андре Тан більше не став йому довіряти.

Андре Тан, фото: Instagram

"Пройшов рік, а він так і не зʼявився. Думаю, що результат досить очікуваний — він просто зник, заблокувавши мене в усіх соцмережах… Я зрозумів, що друзі повинні відповідати внутрішньому стану — я просто переріс цю людину. Я дуже змінився за ті 5 років, це правда. І як тільки я відпустив своє минуле життя, своє минуле оточення — гроші почали приходити, кар'єра почала стрімко розвиватися, і мій духовний розвиток розпочався саме в той період життя. Тож висновок такий — не бійтесь відпускати минуле"- поділився модельєр.

Нагадаємо, викиньте це з вашої шафи: речі, які замість краси додають вам кілька років.

Раніше повідомлялося, що ці поради зроблять вас іконою стилю: Андре Тан розповів, як точно визначити застарілу річ.

Також, Андре Тан назвав п'ять речей, які ніколи не вийдуть з моди: гардероб на всі часи.