Для наших читачів, котрі люблять проводити час за комп'ютерними іграми, а також іграми на консолях, є дуже цікаві новини. Досить авторитетний інсайдер поділився свіжою інформацією щодо нового доповнення до гри God of War Ragnarok.

Справа в тому, що це DLC ще не анонсували, але схоже, що незабаром це зроблять.

Про це пише іспанський портал Areajugones, де раніше "пророкували" кілька щомісячних добірок PS Plus та кольорові контролери DualSense.

God of War Ragnarok DLC, скріншот: Reddit

Про те, що Sony Interactive Entertainment не залишить God of War Ragnarok без DLC, у серпні розповідав перевірений інсайдер The Snitch. Коли чекати на презентацію доповнення, він не знав.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Від близького до Sony інформатора редакція Areajugones дізналася, що доповнення до God of War Ragnarok є реальним і планується до анонсу вже дуже скоро - до кінця поточного року, тобто протягом двох місяців.

Яким чином буде представлений аддон (тизер, трейлер, поява на великому заході), джерело Areajugones не уточнило. Автор матеріалу передбачає, що анонс може відбутися у рамках церемонії The Game Awards 2023.

God of War Ragnarok DLC, скріншот: Reddit

Чого саме чекати від DLC для God of War Ragnarok — звичайного чи самостійного доповнення на кшталт Marvel's Spider-Man: Miles Morales та Uncharted: The Lost Legacy, — редакція Areajugones за The Snitch не знає.

Згідно з серпневими одкровеннями The Snitch, загадкове розширення God of War Ragnarok знаходиться в розробці вже деякий час, готове приблизно на 60% і в 2023 не вийде.

Гра God of War Ragnarok вийшла 9 листопада 2022 року на PS4 та PS5. Цілком можливо, що доповнення стане ексклюзивом PS5 - так сталося з доповненням Burning Shores (його, до речі, представили на The Game Awards 2022) Horizon Forbidden West.

Нагадаємо, графіка – вражає: в Ubisoft поділилася системними вимогами до "Avatar: Frontiers of Pandora".

Раніше повідомлялося, що немає джойстика - не граєш: Microsoft поставила ультиматум геймерам з Xbox, як зміняться правила.

Також, бездротова чи дротова: яку зарядку краще вибрати для свого смартфона.