Україна продовжує страждати через повномасштабну війну, розв'язану росіянами 24 лютого 2022 року.

Минуло 9 років від моменту окупації Криму, Донецька, Луганська. Наразі наші військові щодня ліквідують сотні агресорів. Кількість "хороших" росіян перевищила позначку 300 тисяч осіб. Проте варто поговорити не про це, а про зрадників України. Однією із таких несподівано стала молода співачка, фіналістка "Голосу країни-10" Ганна Трубецька.

Дівчину називали сильною вокалісткою з великим майбутнім. Вона опинилася у команді Тіни Кароль, але перемогти не змогла, хоч її голос запам'ятали тисячі українців. Нині його треба забувати, бо Ганна вирішила будувати кар'єру в РФ.

Вона вихваляє Ларису Доліну, яка підтримує агресію проти нашої країни; Олександра Лукашенка, цитуючи його у соціальній мережі Instagram.

Дівчина ходить на різні проекти. Якось вона була на шоу "Ну ка, все вместе", подякувавши Миколі Баскову за підтримку. Чому Ганна Трубецька зробила саме такий вибір – невідомо. Проте вже зараз можна сказати, що у майбутньому співачка пошкодує про це рішення.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують нові штрафи – випишуть без попередження

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

Анна Трубецька, фото: Instagram

Анна Трубецька, фото: Instagram

Нагадаємо, "фу, як чудовисько...": блогер-зрадниця України Соня Стужук налякала порізаною особою

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Стоцька відмовилася від України, розлучилася з чоловіком і знайшла собі клона Кіркорова: "Усього за 3 хвилини"

Знай.ua писав, "випадково надихнулася?": блогер натякнув, що Тіна Кароль "сплагіатила" ідею у зрадниці Ані Лорак