21-річна українка Богдана Кашпрук зникла, перебуваючи в Таїланді. Її рідні підозрюють викрадення після того, як дівчина вирушила до чужої країни для роботи у готельному бізнесі.

У її сім'ї вважають, що молода красуня могла стати жертвою торгівлі людьми, і що її зараз утримують проти своєї волі. Богдана, як повідомляється, поїхала до Таїланду ще кілька місяців тому, бо їй запропонували "нову роботу". Українка знає п'ять мов, вона родом із Луцька. У результаті її викрали і, що найголовніше, її можуть тримати не лише в Таїланді, а й у Бірмі та в Лаосі.

Таїланд
http://dimax.biz

Повідомляється навіть, що Кашпрук нібито вже двічі намагалася втекти, але її зловили та жорстоко побили. Якимось дивом їй вдалося зв'язатися з рідними по телефону. І саме у цій розмові вона поділилася деталями свого становища.

Угруповання, яке його викрало, дуже велике... і правоохоронці нічого їм не можуть або не хочуть зробити, оскільки, швидше за все, співпрацюють разом. У результаті її брат і сестра звернулися до приватних детективів, які кількома тижнями раніше врятували громадянина Польщі, вкраденого подібним методом.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою

Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання

Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

Детективи проводять розслідування, вони планують звернутися до Інтерполу і не братимуть гроші за розслідування, хоча виїзд слідчо-оперативної групи та витрати на місці все ж таки доведеться сплатити.

Нагадаємо, "її крики - єдине, що може описати біль": мережу шокували кадри весілля 9-річної афганської дівчинки та 50-річного мусульманина

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина з мамою через жахливу помилку мало не задихнулися у власному будинку: врятував поцілунок

Знай.uа писав, від дитини залишилася одна вія: хвороба мало не забрала життя у малюка, але трапилося диво