Меттью Перрі та Дженніфер Еністон познайомилися за три роки до зйомок у "Друзях", але Чендлеру знадобилося ще кілька років, щоб побороти свою закоханість у акторку.

Про це пише New York Post.

Джннініфер Еністон: кадри зі зйомок

Покійний актор, який помер 28 жовтня у віці 54 років, розповів про свої почуття до партнерки та їхній особливий зв'язок у мемуарах "Друзі, коханці та велика жахлива річ", що вийшли друком у 2022 році.

Еністон м'яко "відшила" Перрі перед початком зйомок 1-го сезону "Друзів" у 1994 році, але Перрі, схоже, все ще мав почуття до неї, аж поки дівчина не почала зустрічатися з майбутнім чоловіком Бредом Піттом у 1998 році.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Я вже давно забув її - відтоді, як вона почала зустрічатися з Піттом, я був у порядку. І я точно знав, скільки часу можу дивитися на неї, щоб не відчувати ніяковості". - зазначає Перрі у своїй книзі.

Бред Пітт та Дженіфер Єністон. Фото з відкритих джерел

Перрі та Еністон познайомилися через спільних знайомих, причому вона його "одразу ж зачарувала".

Коли Перрі забронював два квитки на концерт за один день до "Друзів", він зателефонував дівчині, щоб поділитися новиною.

"Ти перша людина, якій я хотів про це сказати!" - пригадує він.

"Погана ідея - я відчував, як через телефон утворюється лід," - продовжував Перрі.

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

"Озираючись назад, я зрозумів, що це змусило її подумати, що вона мені надто сильно подобається, або не в тому сенсі... і я тільки поглибив помилку, запросивши її на побачення. Вона відмовилася (що дуже ускладнило реальне побачення), але сказала, що хотіла б дружити зі мною, а я ще більше погіршив ситуацію, пробурмотівши: "Ми не можемо бути друзями!".

"Досить рано на початку зйомок "Друзів" я зрозумів, що все ще сильно закоханий у Дженніфер Еністон. Наші привітання та прощання стали незручними. А потім я запитував себе: "Як довго я можу дивитися на неї? Три секунди - це задовго?" - продовжує він.

Книга Метью Перрі: скрін

"Але як можна не закохатися в Дженніфер Еністон? Але в один момент я просто сказав: "Добре, досить", — зізнавався Меттью Перрі, який згодом закохався в Кортні Кокс.

Нагадаємо, в 54 роки помер Чендлер Бінг із серіалу "Друзі": Метью Перрі знайшли у ванні

Як повідомляв "Знай.uа", вперше після смерті Метью Перрі: актори із серіалу "Друзі" виступили із заявою - "Скажемо більше"

Знай.ua писав, красуня Дженніфер Еністон не може прийти до тями після смерті Метью Перрі: "Вона намагається, але..."