За словами метеорології, завтра, в середу 15 листопада, над Україною нависне "циклонічна депресія".

Карта циклонів, скріншот з посту Наталії Діденко

У середу очікуються дощі на заході, півдні та невеликих ділянках півночі України. У той час як у східних та центральних регіонах депресія прагне уникнути щільних хмар, що робить серйозні опади малоймовірними.
На своїй особистій сторінці у Facebook Наталка прогнозує помірні температури без сильних вітрів Температура повітря найближчої ночі очікується в межах +3 до +8 градусів, вдень – від +8 до +12 градусів. У південній частині країни вночі +8-12 градусів, а вдень – від +10 до +15 градусів.
У Києві 15 листопада прогнозується волога хмарна погода, хоча серйозних опадів не очікується. Денна температура повітря становитиме приблизно +9 градусів.

Погода. Фото: Youtube

І ось тиждень триває, стовпчики термометрів дійсно почнуть ковзати вниз і у вологих погодних умовах, як тільки низька температура повітря та дощ спробують зустрітися, атмосфера одразу виведе їх на інший рівень - фаза дощу перейде у мокрий сніг" , — Зазначає Наталка у себе в пості.

За попередніми прогнозами, 18 листопада у західних районах очікуються дощі та мокрий сніг, але з незначними опадами в інших частинах області. А 19 листопада опади, ймовірно, будуть переважно на півдні, переважно у вигляді дощу. На решті території прогнозується хмарна погода, на півночі – дощ чи мокрий сніг.

"Буває. Природа. Як і ми, ми належимо їй. Ось чому можна плакати, іноді ламатися, сумувати. Хоча не надовго. Тому що навколо багато життя, яке потрібно наповнити турботою про себе, про людей навколо , знайомих та невідомих. А сніг у листопаді нас навіть розважить "

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Раніше Знай.ua інформував про відключення тепла за борги та ціни на опалення: як пройде опалювальний сезон

Нагадаємо, українки благають відпустити воюючих з початку вторгнення захисників: дуже потребують заміни