Концерти завжди наповнюють наші серця емоціями та спогадами, але один концерт музичного гурту "Бумбокс" залишив пам'ятну історію, в якій зазвучала ніжність та сльози українців.

Під час виступу гурту одна з дівчат з-поміж численних шанувальників звернула увагу на іншу молоду дівчину в натовпі, що фіксує онлайн-трансляцію концерту. Про це на своїй сторінці у Instagram повідомило медіа "Шо там".

Концерт "Бумбокс": скріншот із відео

Відео швидко розлетілося соцмережами, і незабаром сама дівчина, знята на камеру, вийшла з коментарем. Виявилося, що вона транслювала концерт для свого молодшого брата, який, на жаль, зараз перебуває у зоні воєнних дій.

Тим не менш, завдяки можливостям інтернету дівчина вирішила подарувати своєму братові пару годин радості та захоплення. Цей простий, але щирий жест став для брата можливістю на якийсь час уникнути важких реалій війни і поринути у світ музики та емоцій.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

"Ця дівчина на відео — я. Мій молодший брат зараз на нулі. Я запропонувала йому разом сходити на концерт Бумбокса. І зняла момент із улюбленою піснею..."

Ця зворушлива історія про те, як музика здатна пробудити світлі моменти у скрутні часи, розбудила теплоту та увагу в багатьох серцях.

Нагадаємо, викладачка у Дніпрі "заборонила" студентам солов'їну мову на парах: спливли нові деталі

Раніше ми писали, кричав і виривався: українців здивувала дивна поведінка людини, схожої на депутата Сергія Бабака – жорсткі кадри

Також наш портал повідомляв про те, що українка в Німеччині постраждала від рук лікаря, котрий домагався до неї прямо в кабінеті: "Засунув пальці..."