Анджей Сапковський зараз працює над новою книгою зі всесвіту Відьмака. Нова історія із пригодами Ґеральта з Рівії має з'явитися вже у наступному році, але спочатку на польскому ринку.

Про це пише IGN Poland.

Анджей Сапковський розповів орієнтовну дату виходу свого нового роману. Він має з’явиться на польському ринку наприкінці 2024 року.

"Відьмак" від Netflix, скріншот: Youtube

Нова книга Анджея Сапковського спочатку вийде у Польщі, а трохи згодом, на початку 2025 року, з’явиться на міжнародній арені.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

"Зняли серіал за однією історією. Змусили продовжити. Я не скаржуся. Завдяки цьому тепер можу платити за оренду", — пожартував відомий письменник.

серіал "Відьмак", кадр з трейлера

"Відьмак" — це всесвітньо відома книжкова серія, яка не лише надихнула творців Netflix, а була високо оцінена авторами гри від CD Projekt RED.

Історія Геральта з Рівії почалася у 1980-х роках, коли Анджей Сапковський створив першу історію про Білих вовків. Згодом ми отримали всю сагу про книги, а останній запис — "Сезон штормів" — був опублікований у 2013 році.

Нагадаємо, ми писали, що Electronic Arts підтвердила вихід UFC 5 кривавими кадрами: можна махатися, скільки влізе.

Як повідомляв "Знай.ua" перші дані про PlayStation 6: для тих, хто ще не грав на "четвірці", є погані новини.

Також "Знай.ua" інформував, Netflix подражнив фанатів "Відмака" новим трейлером: за кілька днів зможуть подивитись серії