Пісоля початку повномасштабного вторгнення держава скасувала багато податків для підприємців, буквально для того, щоб бізнес в нашій країні "не помер". Однак через уряд прийняв рішення потрохи відновлювати довоєнне оподаткування та перевірки.

В одному із останніх випусків супермами одною із учасниць стала популярна у TikTok блогерка Яна Довга. Дівчина на очах багатьох українців зізналась про те, що приховує свій заробіток від податкової.

Про це пише Telegram-канал "Культурна прачечна".

Блоггерша "спалила" свої мільйони. Фото Instagram

Звичайно на шоу приходять для того щоб підняти собі самооцінку та завоювати популярність. Однак блогерка вихваляючись перед іншими учасницями навіть не думала про те, що потрапить під приціл не просто поадткової, а самого голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Він репостнув відео із випуску шоу на своєму Telegram-каналі.

У випуску Яна зізналась про те, що заробляє на соціальних мережах приблизно 80 тисяч доларів на місяць, однак випадково проговорилась, що платить податки як ФОП третьої групи.

Учасниці швиденько перерахували долари на гривні та накинулись на неї через те, що ліміт на фопі 8 млн гривень на рік, а її дохід в 4 рази вище. Держава недоотримує мільйони гривень.

Податки, фото з вільних джерел

"Тіктокерка почала виправдовутися, що у неї немає "переліміту", бо дохід щомісяця різний. Впала на дурочку, назвала суперницю тупою і попросила "встала і вишла" з її квартири", - йдеться в повідомленні.

Супермама дуже дорого обійшлась блогерці, яка хотіла хайпанути. Вона втратила прихильність своєї аудтиорії, де підписники тепер питають: "Де податки?" та потрапила під пильне око податкової.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, блогер розповів, чому психолог Дмитро Карпачов веде "Супермаму" через Zoom: "Перебував не в Україні..."

Раніше портал Знай інформував, "Ми всі готові допомогти": Селезньов розповів що коїться з зіркою футболу Мілевським

Також наш портал повідомляв, "Він зламав мені ногу": учасниця "Супермами" розповіла про сімейну трагедію, яка обурила українців